TT Camping de Vledder Noord is in verband de Corona in 2020 helaas gesloten Welkom op de gezelligste TT camping van Nederland...

Welcome at the best TT-campsite of The Netherlands...

RESERVEER DIRECT UW TICKETS VOOR TT 2021 !

VLEDDER-NOORD

"VOOR HET ULTIEME TT GEVOEL"

Gezellige sfeer


Schoon sanitair


Horecaplein met entertainment


Op steenworp afstand van TT-circuit 

TT Camping 'Vledder-Noord'

Met het team van Vledder-Noord zorgen we voor een geweldige TT ervaring. Dit begint direct vanaf de ontvangst...
Onze camping staat bekend om haar uitgebreide en schone sanitaire voorzieningen. Wij beschikken over een groot aantal douches, wc's en washokken die 24 uur per dag worden schoongehouden.
Maar bovenal kennen we een gemoedelijke en gezellige sfeer op ons terrein. Voor iedereen een TT-feest!
Ons team zorgt voor (uw) veiligheid en de faciliteiten. Daarnaast hebben we een unieke horeca vooraan op de camping: hier bieden we een gezellige feestplein met top muziek met een heerlijk hapje/drankje tegen lekker scherpe prijzen.

Onze camping is opgedeeld in kampeervakken van 10 meter diep, dus ruim opgezet. U kunt uw vervoersmiddel bij uw eigen plek neerzetten. Iedereen zoekt zelf een plek uit op het terrein, hierbij moet de benodigde oppervlakte passend zijn voor het aantal personen. Op deze manier kunnen we iedereen een plek bieden.

Er is geen elektra voor campinggasten aanwezig. Aggregaten zijn daarom toegestaan, mits deze de buren (in de nacht) niet te veel overlast veroorzaken. Vuurtonnen maximaal 50cm hoog en 60cm in doorsnee (halve oliedrum). Alleen klein brandhout (geen lange latten), max 0,5 kuub per voertuig/kar.


Kijk voor de (uitgebreide) campingregels op de contact pagina.
Graag tot ziens tijdens TT 2021

TEAM 'VlEDDER-NOORD'

Staat ook in 2020 voor u klaar!

VLEDDER-NOORD

IN BEELD

contact
US